Köpinformation

Björkbergsdörren är inte den största producenten och har inte för avsikt att bli den största. Fördelen med oss är att vi tillverkar efter kundens önskemål med måttanpassning * design * färgsättning, allt för att våra kunder verkligen skall få den dörr som passar just dem.

Vår tillverkning är ett hantverk med inslag av både ny och gammal teknik som sker i vårat snickeri i Björkberg som ligger norr om Leksand.

Vi lämnar 5 års formgaranti samt 2 års kvalitetsgaranti enl. SIS 817304. Detta gäller ej dörrar som är större än 10×21. Samt för dörrar i serien PDY samt EDY kräver vi ett skärmtak eller liknande över dörren med ett utstick på minst 100 cm för att vår garanti skall gälla.

Leveranstiden är alltid från vår fabrik den vecka det anges d.v.s. ej på plats den vecka det anges. Leveranstiden är preliminär. Exakt leveransdag kan inte anges långt i förväg. Leveransvillkoren är alltid fritt Björkeberg. Kostnad för frakt, pall och emballage tillkommer alltid på priset.

Transportskador och reklamationer: Alla varor skall granskas vid mottagning. Synliga fel skall direkt påtalas till transportören och till oss, senast 7 dagar efter mottagande av varorna. Fellevererade och skadade varor får ej monteras.