Björkbergs dörren producerar dörr allmogestil

Dörr allmoge stil som kan möta dina behov och önskemål

Björkbergs dörren är en dörrtillverkare som sätter dig som kund med dina önskemål och behov i första rummet. Vi är ett lokalt familjeägt företag som tillverkar dörrar i trä med eller utan glad på ett personligt sätt för att i den mån det går möta dig som kund med det du önskar av oss.

Vi tillverkar dörrar i gammal traditionell allmoge stil och pardörrar i allmoge med ramar och med eller utan glas. Dörr i allmogestil kräver handfasta och anpassade lösningar eftersom att varje hus är unikt. Vi på Björkbergs dörren tillverkar många dörrar i allmoge stil och vi är noga med att anpassa vår produktion med kundens personliga önskemål och behov.

Önskar du en dörr i allmoge eller en pardörr i allmoge är du välkommen att kontakta Björkebergs dörrens ägare Per Erik Mats så ska vi göra vårt bästa för att möta dina personliga önskemål och behov för att tillverka en dörr i allmoge som passar just dig.

Dörr i allmoge eller pardörr i allmoge på ett helt nytt sätt

Vi har länge producerat dörrar i olika stilar, i olika färger och efter olika önskemål och behov. Björkbergs dörren producerar dörrar allmoge och pardörrar allmoge stil på ett helt nytt sätt.

Vi vet vad som krävs av oss som dörrtillverkare för att möta dina behov och önskemål. Varje hus är unikt och det resulterar också i att varje dörr som vi på Björkbergs dörren producerar blir unik. Det är vår unika stil och prägel som definierar oss som dörrtillverkare.

När vi producerar dörr i allmoge eller pardörr i allmoge med eller utan fönster lägger vi stort fokus att göra dörren tålig mot temperatur men också hållbar och slittålig så att du som kund kan vara trygg med att din dörr eller pardörr i allmoge håller länge. Vi kombinerar traditionell och gammaldags stil med moderna tekniker när vi på Björkbergs dörren tillverkar dörrar allmoge stil på ett helt nytt sätt.

Traditionell allmoge stil

Björkbergs dörren producerar dörr allmogestil och pardörr allmoge
Dörr allmoge eller pardörr allmoge på ett helt nytt sätt med Björkbergs dörren. Vi tillverkar dörrar i gammal traditionell allmoge stil och pardörrar i allmoge med ramar och med eller utan glas. Dörr allmogestil kräver handfasta och anpassade lösningar eftersom att varje hus är unikt.

Dörren är det första intrycket av ditt hem

Dörren är det första intrycket av sitt hem och det vet vi på Björkbergs dörren om. När vi producerar dörrar och pardörrar i allmoge kombinerar vi rätt ljusinsläpp med spröjs, speciella och personliga dimensioner och olika färgval för att göra just din dörr unik. Björkbergs dörren producerar unika, snygga och slittåliga dörrar i allmoge som kan möta dina önskemål och behov.

Vi vet vad som krävs av oss för att du som kund ska vara nöjd när du för första gången öppnar dörren till ditt hem.

Vi tillverkar dörrar i gammal traditionell stil men med en del inslag av avancerad teknik. Vi använder vårt hantverks kunnande och mycket mänsklig kraft läggs på din dörr vid tillverkningen.