Björkbergs dörren är en dörrtillverkare för dig

En dörrtillverkare som möter dina behov

Björkbergs dörren är en dörrtillverkare med säte i Björkberg norr om Leksand. Vi är ett familjeföretag som idag ägs av Per Erik Mats som har en lång och gedigen erfarenhet inom dörrtillverkning. Vi är tillverkare av dörrar och vårt fokus är gammal traditionell stil i kombination med moderna och avancerade tekniker. Vi är dörrtillverkare som producerar handtillverkade dörrar där vi garanterar personligt handlag på alla våra dörrar.

Handtillverkade dörrar är en konst och vårt fokus är att via målning, konstruktion eller träbearbetning förmedla och producera personlighet, träkonst och vårt personliga handlag.

Björkbergs dörren är en dörrtillverkare som tar dina behov och önskemål till handling och vi finns med från första besöket hos oss tills den dagen du står med en dörr du älskar.

Vi är en dörrtillverkare som kombinerar handtillverkade dörrar med fler av dina önskemål

I vårt utbud och vår produktion är vårt huvudfokus dörrar i gammal traditionell stil men vi är en dörrtillverkare som vill möta fler av dina behov. Efter dina önskemål kan vi på Björkbergs dörren tillverka fönster, altaner, karmar, glas eller olika typer av beslagning.

Våra dörrar är uppbyggda på en furu ram från 50-60 mm med isolering av cellplast. Båda sidor av dörren är belagda med 0,5 aluminiumplåt, därefter plywood eller hdf-board. Vår konstruktion garanterar en dörr som tål kraftiga temperaturförändringar och som kan stå emot förskjutningar och undvika sprickor.

Vi producerar även karmar i olika mått, med olika dimensioner och bredd. Prata med oss så ska vi på Björkbergs dörren göra vårt bästa för att möta dina personliga önskemål och behov.

Dörrtillverkare i Leksand

Vi är en dörrtillverkare som erbjuder handtillverkade dörrar
Vi är en dörrtillverkare som erbjuder handtillverkade dörrarramar och med eller utan glas. Dörr allmogestil kräver handfasta och anpassade lösningar eftersom att varje hus är unikt.

Björkbergs Dörren är en dörrtillverkare som kombinerar personlig kontakt och lokal produktion

Björkbergs produkter och Björkbergs dörren har sitt säte på Björkberg Brogärdet 3 strax utanför centrala Björkberg norr om Leksand.

Du som går i tankarna om att byta ut din dörr är varmt välkommen att kontakta vår ägare Per Erik Mats på 0705-40 28 03 eller via mejl på pererikmats@gmail.com så hoppas vi att du som kund från första bemötande tills färdigställande av produkt känner att du får den service som du är värd.

Vi tillverkar dörrar i gammal traditionell stil men med en del inslag av avancerad teknik. Vi använder vårt hantverks kunnande och mycket mänsklig kraft läggs på din dörr vid tillverkningen.