Nytt liv i en gammal dörr

En gammal dörr kan få ett nytt liv hos oss

Björkbergs dörren producerar dörrar i gammal stil. Vi möter ofta kunder som önskar en gammal dörr i en gammal stil och vi på Björkbergs dörren vet precis vad som krävs för att tillverka en dörr i gammal stil. Dörrar i gammal stil passar inte alla kunder men dörrar i gammal stil passar många kunder och det vet vi på Björkbergs dörren om när vi ska tillverka gamla dörrar. En dörr i en gammal stil är som en gammal dörr som får ett nytt liv. När vi tillverkar dörrar i gammal stil vet vi att det krävs speciella dimensioner, speciella färgval, detaljrik interiör och nytänkande ideer och metoder.

När du som kunder kommer till oss på Björkbergs dörren med önskemål om en dörr i gammal stil vill vi från dag ett vara med dig i materialval och vi vill göra allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Tillverkning av gammal dörr med stil

Vi tillverkar gamla dörrar med stil. När vi på Björkbergs dörren tillverkar en dörr i gammal stil sker det mycket med hjälp av det välkända hantverks ögat. Våra duktiga snickare har gedigna erfarenheter av hantverkaryrket och de vet precis vad som krävs för att maximera ett så bra resultat som möjligt. En dörr i gammal stil har en speciell interiör och våra materialval väljs med en otrolig omsorg och känsla för att det rätta träet ska vara på rätt plats på din unika dörr.

Våra dörrar bearbetas för hand och på ett eller annat sätt sätter vår snickare sin personliga prägel på din dörr med en mångårig erfarenheter och en gedigen kunskap i ryggen. Det viktigaste för oss är att möta dig som kund med dina personliga behov och vi vet hur man tillverkar en dörr i gammal stil med just stil.

Nytt liv i gammal dörr

En gammal dörr som får nytt liv med oss på Björkbergs dörren
Vi möter ofta kunder som önskar en gammal dörr i en gammal stil och vi på Björkbergs Dörren vet precis vad som krävs för att tillverka en gammal dörr. En dörr i en gammal stil är som en gammal dörr som får ett nytt liv.

Personligt hantverk och nära tillverkning av gamla dörrar

Vi är ett lokalt lite mindre företag som fokuserar på att genom tillverkningen av en dörr med gammal stil bygga en personlig relation till dig som kund.

Vi vet att varje dörr som färdigställs hos oss är unik för just det hus som den ska sitta på och det gör också att vi behöver skapa oss en personlig bild av sig som kund. En dörr med gammal stil passar på alla hus och vi utmanar gärna dina önskemål när du väljer att låta oss tillverka dina dörr med gammal stil. Vi kan vikten av nära och personligt hantverk vid tillverkning av gamla dörrar.

Vi tillverkar dörrar i gammal traditionell stil men med en del inslag av avancerad teknik. Vi använder vårt hantverks kunnande och mycket mänsklig kraft läggs på din dörr vid tillverkningen.